SZOLGÁLTATÁSOK


Személyre szabott

Csomagajánlataink

“BASIC” csomag

Ez a csomag azoknak javasolt, akik érdeklődnek a szolgáltatás iránt és első lépésként azt szeretnék megtudni, mennyivel többért is el tudnák eladni a lakásukat és mi az a kis ráfordítás, ami ehhez szükséges?
Marsala - basic csomag

A lakás felkészítésének, a Home Stagingnek az a célja, hogy az eladásra kínált lakás letisztult, vonzó képet mutasson, ahol megmutatkoznak a lakás előnyös tulajdonságai és a felkészítés után egy értékesebb, magasabb áron eladható lakás kerüljön ki az ingatlanpiacra.

Mit tartalmaz a „BASIC” csomag?

 • A lakás elhelyezkedése alapján meghatározzuk, kik az Ön lakásának a lehetséges vevői
 • A lakás állapota alapján megállapítjuk azokat a feladatokat, amit FELTÉTLENÜL SZÜKSÉGESEK a lakás értékének a megnöveléséhez
 • Meghatározzuk, mennyi a MINIMÁLISAN ráfordítandó összeg, hogy értékesebb legyen a lakás
 • Kiszámoljuk, mennyivel többért lehet eladni a felkészített lakást

A fenti kalkulációkról, elemzésekről és számításokról ÜZLETI AJÁNLATOT készítünk, melyet egy SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ keretében részletesen átbeszélünk és átadunk Önnek!

Megtudja, mennyi lakása VALÓDI ÉRTÉKE, MENNYIVEL TÖBBÉRT TUDJA ELADNI AZ INGATLANPIACON!

Az ÜZLETI AJÁNLAT tartalma:

 • A lakás jelenlegi státusza – kiindulópont
 • A szükséges és maximális ráfordítás mértéke
 • A lakás ÚJ, MEGNÖVELT ÉRTÉKE

A KONZULTÁCIÓ díja mindössze 19.900 Ft, mely a fentieken kívül egy AJÁNDÉK LÁTVÁNYTERVET is tartalmaz!

Első körben kérjük, töltse ki az általunk elküldésre kerülő felmérő kérdőívet és küldje vissza  lakása fotóival és egy alaprajzzal együtt. Mi elkészítjük az üzleti ajánlatunkat, melyből Ön megtudja, mennyivel többért tudja eladni a lakását!

Kérje ÜZLETI AJÁNLATUNKAT és az Önnek megfelelő időpontot a SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA!

Kérdése van? Szívesen segítünk!

“ÚTMUTATÁS” csomag

Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akik szeretnék felkészíteni lakásukat az eladásra és abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy megvan az idejük, energiájuk és kellő ügyességük, hogy a részletes útmutatások alapján saját kezűleg valósítsák meg a Home Staging feladatok tevőleges részét.
Ennek az az előnye, hogy a szakszerű útmutatások alapján Önök az eladáskor a lehető legkisebb ráfordítással a lehető legnagyobb hozamot fogják elérni.

A Tulajdonosnak lehetősége van választani, hogy az „Útmutatás” csomag alapján saját maga végzi el a lakás felkészítését vagy megbízza azzal a Marsala Home Staginget.

Mit tartalmaz  az „Útmutatás” csomag?

Mindazt, amire a lakáseladónak szüksége van ahhoz, hogy lássa lakása jövőbeni berendezését, be tudja szerezni a szükséges bútorokat és be is tudja rendezni a helyiségeket pontosan ugyanúgy, ahogy azt megálmodtuk.

Ez természetesen kiegészül tételes költségkimutatással és folyamatos konzultációval.

Lássuk, mit kap Ön a csomagban:

Berendezett bútorozott alaprajz

Hangulatmontázs

3D látványtervek minden helyiségről

Részletes berendezési leírás (helyiségenként)

Javasolt beszerzési helyek listája (xls)

butorozott alaprajz
Hangulatmontázs - moodboard Marsala Home Staging
3D látványterv - Marsala Home Staging
Részletes berendezési leírás - Marsala Home Staging
Beszerzési helyek listája

A lakástulajdonos az útmutatások alapján elvégzi a lakás felkészítését, majd próbafotózás következik. A Tulajdonos megküldi az általa elkészített fotókat, az ellenőrzőlista alapján pedig megküldjük az esetleges kiegészítéseket, hiányosságokat.

A csomag díja 69.000 Ft, mely tartalmazza a fenti teljesítéseket (100 m2-nél kisebb lakás esetén) Efelett a díj további 1000 Ft/m2.

Kérésre természetesen mód van arra, hogy a feladatokat teljes egészében a Marsala Home Staging végzi el, egyedi megállapodás alapján.

A lakás felkészítését követően a lakás értékesítési marketingjében is segítséget tudunk nyújtani.

Ennek részletes tartalma és díjazása külön megállapodás alapján történik.

 

Kérdése van? Szívesen segítünk!

“ÜRES LAKÁS” csomag

Önnek ajánljuk, ha üres ingatlana már régóta eladásra vár. A sikeres eladás érdekében megvan a lehetőségünk arra, hogy az egész lakásban egységes stílust és hangulatot teremtsünk.
Ennek előnye, hogy a befektetési céllal vásárlókat jobban el lehet érni és a tudatos styling miatt kiemelkedően magas értéknövekedés realizálható.

Az „Üres lakás” csomag esetén a lakás felkészítése az eddigiekhez hasonlóan a KONZULTÁCIÓVAL kezdődik, de legfőbb különbség, hogy az üres lakás esetében a feladat a lakás FUNKCIONÁLIS bebútorozását jelenti. Bútorok nélkül ugyanis a Vevő nehezen tudja elképzeli a a helyiségek valódi méreteit és a bebútorozási lehetőségeket. Ha betesszük azokat a – minimális mennyiségű-, de a FUNKCIÓKAT MEGMUTATÓ bútorokat, a lakás sokkal könnyebben eladható.

Az üres lakás esetében tehát ugyanúgy el kell végezni a Home Staging első lépéseit, mint a többi csomagnál, de a bútorok átrendezése, csökkentése vagy pótlása helyett a fő feladat a szükséges bútorok, kiegészítők és dísztárgyak beszerzése és berendezése.

Mit tartalmaz az „Üres lakás” csomag?

 • Javaslatokat teszünk a bútorokra, kiegészítőkre, dekorációs elemekre és azok elhelyezési lehetőségeire
 • Javaslatot teszünk a beszerzési forrásokra
 • Lehetőség van bútorok bérlésére a Marsala Home Stagingtől
 • Beárazzuk a bútorokat, hogy a Vevő kívánság szerint megvásárolhassa a berendezést is

Az „ÜRES LAKÁS” csomagunk díjazása a lakás méretének és állapotának függvényében egyedi megállapodás alapján kerül megállapításra.

A lakás felkészítését követően a lakás értékesítésében is segítséget tudunk nyújtani, a lakás meghirdetésétől kezdve az online marketing eszközök alkalamazásáig

Ennek részletes tartalma és díjazása külön megállapodás alapján történik.

Üres lakás csomag

Kérdése van? Szívesen segítünk!