Ön rendet rakna, ha kapna érte 300.000 forintot?

A rendrakás sokat ér, különösen, ha el akarjuk adni a lakásunkat és várjuk a vevőnket…J

Szeretjük magunk körül a rendet, a rendezettséget. Harmóniában érezzük jól magunkat, ez ad erőt, kiegyensúlyozottságot a mindennapokra és alapot, jó érzést a vendégfogadásra.

Ha el akarjuk adni a lakásunkat, akkor Vevőnk a „legnagyobb” vendégünk, akiben jó benyomást szeretnénk kelteni a lakásunk iránt. Azt szeretnénk elérni, hogy jól érezze magát, el tudja itt képzelni leendő életét  és beleszeressen a lakásba…. …Ha rend van, az igazán jó kiindulási alap ahhoz, hogy a vevő meglássa a tereket, az azokban rejlő lehetőségeket, így hajlandó legyen elismerni és megfizetni a lakás valódi értékét!

A RENDRAKÁS KIFIZETŐDIK!

A rendrakás az egyik legkifizetődőbb eszköze a lakás felkészítésének, hiszen az eladónak nem kerül pénzbe, viszont a vevő számára láthatóvá válnak a lakás előnyös tulajdonságai és megmutatkoznak az értékei!

Rendet akkor a legkönnyebb tartani, ha nem lakunk a lakásban. Ha azonban nem vagyunk ilyen szerencsés helyzetben, akkor is van megoldás:

MEGFELELŐ IDŐPONT EGYEZTETÉS!

Időpont egyeztetéskor hagyjunk maguknak legalább 1-2 órányi időt ahhoz, hogy el tudjunk pakolni, rendet tudjunk rakni, mielőtt a vevő érkezik. Szükségünk van erre az időre ahhoz, hogy mindennapi használati tárgyainkat eltegyük, a gyerekek játékai a helyükre kerüljenek és az egész lakásban rend és tisztaság fogadja a vevőt!

A konyhában minden edényt pakoljunk el, se szennyes, se száradó edények ne legyenek elől! A munkapultról is mindent tegyünk el, elegendő egy-két formatervezett konyhagép, gyümölcskosár vagy egy kisebb növény…erről egy másik bejegyzés itt

A nappaliban is kerüljük a zsúfoltságot, a bútorokat úgy helyezzük el, hogy megteremtsék a kényelmes beszélgetés lehetőségét. A gyerekek játékait vigyük a gyerekszobába, fontos, hogy minden helyiségben csak az adott funkciónak megfelelő bútorok legyenek!

A fürdőszobai rendrakás során minden személyes tisztálkodó szert tegyünk el, helyette tiszta törölközőt, egy-egy csinos üvegcsét és zöld növényt helyezzünk ki…ehhez itt talál képeket

Végezetül arról, hogy miért is kell mindezt csinálni, itt olvashat bővebben…

 

Ha szeretne többet megtudni a témáról, szívesen megküldjük INGYENES e-mail sorozatunkat, ahol részletes tájékoztatást adunk a lakásfelkészítés minden lépéséről!  IGEN, KÉREM