Elérkezett az utolsó nap, összefoglaljuk a hét tapasztalatait és megmutatom egyben is az egész lakást!
3D  WEBSÉTA formájában körbejárhatja az összes helyiséget, megnézheti a térkapcsolatokat és  benézhet  „minden sarokba”!  Kattintson ide a webséta elindításához! Kellemes lakásbejárást kívánok!

A hét kérdése az volt, hogyan lehet felkészíteni egy lakást eladás előtt úgy, hogy benne lakunk?

Tisztaság

Alapszabályként elmondható, hogy mielőtt átrendezésbe, beszerzésbe vagy más munkába kezdenénk, kezdjünk az egész lakásban egy alapos nagytakarítással! Ezzel frissességet és üdeséget viszünk a helyiségekbe, ami már eleve új illatokat kelt a térben!

Rendezettség, rend

Örök érvényű megfogalmazás, hogy kevés bútortól tágabbnak, sok bútortól kisebbnek hat a tér.
Ezért törekedjünk arra, hogy meghirdetés után már csak a szükséges alapdarabok és a hangulatteremtő kiegészítők képezzék a berendezést, a többit távolítsuk el a cél érdekében.

Ha a lakásban alapvetően folyamatosan rendet tartunk, akkor a vevő érkezésekor már csak az elől lévő napi használatú dolgokat kell eltenni, megtakarítva magunknak rengeteg energiát és időt az elpakolással.

Hangulatok

Pszichológiai tesztek sora bizonyította, hogy döntéseink nagy részét érzelmi alapon hozzuk, melyeket azután racionálisan alátámasztunk. Érzelmeink befolyásolására pedig tökéletes eszköz a lakásban a hangulatteremtés, legyen az étkezőasztal megterítése vagy a hálószobai hangulatvilágítás.

 

Fentieken kívül van még néhány tipp, amivel elősegíthetjük a lakáseladást. Ha feliratkozik hírlevelünkre, ezeket egy E-bookban összegyűjtve AZONNAL és INGYENESEN megkapja.
Feliratkozás itt…