Miért rögtön az árat kell csökkenteni, ha nem kel el azonnal az ingatlan?! – 4. Ezért fontos a jó lakáshirdetés!

 

Ha nem kel el azonnal az ingatlan, miért mindjárt az árat kellene levinni?

Hiszen egy eladó ingatlannak vannak más paraméterei is, amit érdemes megvizsgálni…

Most a hirdetési szöveget vizsgáljuk meg…

Miután felkészítettük a lakást, rendet raktunk, minden csillog-villog, a lakás letisztult képet mutat, szépen be is van fotózva, akkor mire van még szükség a sikeres eladáshoz?

Tökéletes lakáshirdetésre!

Ha azt szeretnénk, hogy a lakásunkat olyanok keressék fel, akiket valóban érdekel és nem csak gyönyörködni és nézelődni akarnak, akkor készítsünk hatékony lakáshirdetést!

Szerepeljenek benne mindazok az információk, amikre a vevőnek szüksége van: az ingatlan külső, tágabb környezetének leírásától az infrastruktúrán át a lakás belső tereinek leírásáig!

Nagyon fontos, hogy kiemeljük, kik azok, akiknek megfelelő lesz a lakás (méretei, szobaszáma és az adottságai alapján) és mik azok az előnyök, amiket nyújtunk a leendő tulajdonosoknak.

Nevezzük meg bátran az előnyös tulajdonságokat és mutassuk be, miért lesz az jó a vevőnek itt lakni. Írjuk le a lakást, mintha egy látogató szemével néznénk helyiségről helyiségre és adjuk át azokat a gondolatokat, érzéseket, amik eszünkbe jutnak…ne feledjük el azonban, hogy nem lányregényt írunk, hanem a valóságot, azt, amit a vevő VALÓBAN látni és tapasztalni fog!

Ha különleges – akár belsőépítészeti vagy technológiai – megoldások vannak a lakásban, nyugodtan emeljük ki, de vigyázzunk, ne műszaki leírást adjunk, mert az nem érdekli az érdeklődőt.

A jó lakáshirdetés ismérve tehát, hogy részletes, de nem terjengős; informatív, de nem érthetetlen; megfelelően tagolt, de nem végeláthatatlan…

Ha tetszett a bejegyzés, iratkozzon fel az INGYENES E-BOOK-ra, amiben 9+1 hasznos tippet talál arra, hogy készítse fel fillérekből lakását az eladásra!

A Facebook oldalunkon is megtalál, illetve kérdéseit bátran felteheti csoportunkban is, keresse az Eladó a lakásod? Hasznos infók, tippek, ötletek-et!