A Marsala 3D látványtervet és montázst is készít a home staginghez

Azt tapasztalom, hogy az emberek – jogosan – szeretnék előre látni, milyen bútorokat, dekorációkat fogunk felhasználni és milyen hangulatokat fogunk teremteni a lakás eladás előtti felkészítése során.

Nem elegendő elmondani, mi hol lesz, hanem jó azt látni, sőt könnyebb elképzelni a változásokat a jelenlegi állapothoz képest. Ezenkívül így élményt jelent a várakozás, amíg megvalósul mindaz, ami a képeken már látható.

De mi is készül a lakáseladónak?

 
Elkészül egy moodboard, azaz egy inspiráló montázs a leendő színvilágról, a bútorokról és a kiegészítőkről. 

Íme például egy merészebb tervezésű kamaszlány szoba montázs:

 Hangulatmontázs - moodboard - Marsala Home Staging

Ezeknek a bútoroknak, dekorációknak az árát, a beszerzési forrását és azok elérhetőségeit külön ki is gyűjtöm egy excel listában, így könnyen áttekinthető a  tételes lista, a linkről pedig közvetlenül megrendelhető vagy megvásárolható, sőt akár bérelhető az adott berendezési tárgy!

Beszerzési helyek listája

A helyiség berendezését, azaz a bútorok, dísztárgyak, kiegészítők  elhelyezését  szövegesen is leírom, hogy a lakáseladó egyedül, saját maga is be tudja rendezni a szobát a terveknek megfelelően.

 

Részletes berendezési leírás

A lakáseladókban azonban gyakran merülnek fel kérdések, kételyek: “Be fognak férni a szobába a bútorok? Jól fog mutatni a végén?” 

Ezért készülnek bútorozott színes alaprajzok:  
Minden helyiségről külön-külön, színes, méretezett és bútorarányos rajzok, illetve nappali és esti megvilágítású 3D képek mutatják meg a helyiségek tervezett berendezését!

butorozott alaprajz

 

És 3D látványtervek:

 

3D látványterv

 

Ahhoz, hogy a lakáseladó teljes körű képet kapjon a lakás felkészítéséről, rendelkezésére bocsájtjuk egy tételes, részletes költségkimutatást, ahol minden a felkészítés minden egyes fázisának költségvonzatát feltüntetjük.

Természetesen a projekt során adott a  folyamatos konzultáció lehetősége is…!

 

Ha tetszett a cikk, kövessen Facebookon a Marsala Home Staging oldalon és a Like-olom a Home Staginget csoportban!