Ezek a lakberendezési stílusok adják el legjobban a lakást!

 

Ha szeretné lakását jól eladni, olyan lakberendezési stílust válasszon, ami könnyen áttekinthető, rendezettséget és harmóniát sugall. Így a vevők nagy többségének tetszeni fog, jól érzik ott magukat és beleszeretnek.
Legnépszerűbbek és legelterjedtebbek a skandináv, a modern, a polgári és a glamour lakberendezési stílusok. Tudjunk meg többet ezekről a stílusokról!

 

Milyenek a legjobban eladható lakberendezési stílusok?

Ha a lakás eladásra kerül, úgy alakítsuk ki a tereket, ahogy az az emberek többségének tetszik. Azaz a falakon, nagy felületeken használjunk natúr, semleges, letisztult színeket, az  alapdarabokat pedig dobjuk fel egy-két hangsúlyos, figyelemfelkeltő kiegészítő színnel, így  a lakás vonzóbb és megnyerőbb lesz a vevők szemében.

Skandináv stílus

Skandináv stílus = letisztultság, világos, natúr színek, természetes anyagok, gazdagon alkalmazott kiegészítők..

Ki ne ismerné ezt a stílust, hiszen nálunk az egyik legnépszerűbb lakberendezési irányzat! A semleges falszínek és nagybútorok mellett számtalan színes kisbútor, világos fa vagy nád, papír és egyéb felhasznált anyagok, ugyanakkor rengeteg egyszerű dekoráció, ötlet és megoldás, ami egyediséget és eredetiséget kölcsönöz a kész berendezésnek…

Tipp: Rendezzük be otthonunkat egyszerű, visszafogott színvilágú bútorokkal, mellettük pedig használjuk sok  otthonos és hangulatos kiegészítőt, így meghitt  és barátságos otthont kapunk, amiben  mindenki jól érzi magát!

Modern stílus

A modern stílus nagyon hasonlít a minimálhoz, azzal a különbséggel, hogy előbbi  melegebb, barátságosabb hangulatot és élményt nyújt.

Alapszínei a fekete és a barna, falszínként pedig megjelennek a meleg színek, mint a cappuccino, a bézs és a  mogyoró.

A modern stílus – rendezettsége és egyszerűsége okán – megtervezett és funkcionális, mindennek megvan a maga helye és szerepe.  Áttekinthetőek, szellősek a terek, jól bútorozható és egységes, megnyugtató benyomást kelt mind tulajdonosában, eladás esetén pedig  leendő vevőjében.

Polgári stílus

A polgári stílus feltámasztása az utóbbi időben vált ismét divattá az elsősorban belvárosi, 19. és 20. század első éveiben épült bérházak felújított lakásaiban.

A stílus legjellegzetesebb vonásai  a 3-4 méter belmagasságú terekben mutatnak jól.
Világos, pasztell színű falak, magas, kazettás nyílászárók, valódi fa parketta nélkül elképzelhetetlen a polgári lakás.

Bútorozásában nagy szerepet kap a világítás, a térbe benyúló csillár szinte önálló bútordarabként  uralja és díszíti a teret.  A bútorok nem túlzottan cirádásak és túldíszítettek, inkább a klasszikus stílus idő-és értékálló modernebb, könnyedebb vonalai érvényesülnek.

Kitűnő választás olyanoknak, akiknek érték a hagyományőrzés ugyanakkor fontos az elegancia és az élhetőség!

Glamour stílus

Napjaink egyik legnépszerűbb  lakberendezési stílusa a modern glamour , mely ötvözi a modernséget, a könnyedséget a luxus érzetével. A tiszta, modern térben az arany, az ezüst és a bronz színű felületeken megjelenik  a csillogás. a Sok tükör,  a csillogó képkeretek, a fényes szobrocskák és a minőségi textíliák is  megfizethető luxust jelképezik.

A glamour lakás igényességet,  ízlésességet és lenyűgöző térélményt nyújt,  prémium kategóriás lakások tökéletes lakberendezési  stílusa!

 

Ha tetszett a cikk, egy Facebook megosztással biztosan másoknak is örömet szerez…