Mi az a virtuális staging?

 

Virtuális staging, azaz a 3D látványtervekkel való ingatlan eladás látványos, hatékony és költségkímélő. Minimális befektetéssel maximális hatást ér el. Kellemes, otthonos benyomást nyújt a lakásról, tippeket és praktikus ötleteket ad a berendezéshez, ezért a legtöbben üres és felújítandó ingatlanok eladásához használják.

Időt, energiát és pénzt takarít meg, hiszen virtuális staginggel az ingatlan nagyságrenddel költséghatékonyabban eladható, mint hagyományos felkészítéssel, bebútorozással.

A virtuális staging, a 3D látványtervek előnyei

 

Tökéletes első benyomás

A vevő az első benyomása alapján dönti el, hogy tetszik-e neki az adott lakás. A szinte fotóminőségű 3D látványtervekkel az összes helyisége valósághűen bemutatható, ami segít a vevőnek átlátni a lakást, és elképzelni a leendő berendezést. Az emberek nagy része ugyanis nem látja a lehetőséget egy üres térben vagy egy leromlott állapotú ingatlanban, ezért sok esetben nem mer belevágni a vásárlásba.

 

Fizikai kontaktus nélküli eladás

A virtuális staginggel az eladó – legyen az tulajdonos vagy közvetítő – anélkül tudja valósághűen bemutatni az ingatlant, hogy személyesen be kellene mutatnia. Kíméli az eladót a fizikai kapcsolattól és védi a vevőt az esetleges hiábavaló megtekintéstől. A jövő marketing eszköze, hiszen szűri a vevőket és helyettesíti az első körös bemutatást.

Teljesen az ingatlanra szabott

A lakás pontos méretei és néhány fotó alapján minden helyiség berendezhető abban a stílusban, ami a leginkább illik az ingatlanhoz. Legyen az fiatalos skandináv első lakás vagy modern egylégterű penthouse, a 3D látványtervek valósághűen, és a berendezési trendek követésével mutatják be a helyiségek lehetséges berendezését.

Nincs földrajzi korlátja

Az ország bármely pontján lévő – sőt külföldi – lakás is eladható 3D látványtervekkel, hiszen online működik a kapcsolatfelvétel és a kommunikáció is. A megküldött fotók és alaprajz alapján néhány munkanap alatt elkészülnek a képek.

 

 

Ha tetszett a cikk,  ezen az oldalon a Galériában számos elkészült 3D látványtervet találsz, illetve ha még nem tetted, kövesd Facebook-oldalamat is, ahol még több infót és érdekességet találsz!