Most, hogy a bezártság miatt kimaradt a tavaszi lakásfrissítés és egyébként is eladod a lakásod, biztosan még fontosabb Neked, hogy egy felfrissült, kivirult lakást hirdess eladásra, amiből anyagilag is kihozod a legtöbbet!

Van néhány ötletem, hogyan tedd vonzóvá fillérekből a lakásod, ami az eladáskor sokszorosan megtérül. Mutatom, hogyan!

 

 

Friss, vidám színek

 

Friss, vidám, telt színekkel újjávarázsolhatod a lakásod és nem kell hatalmas összegeket költened. Elég néhány vidám díszpárna, a színeivel azonos vagy harmonikus dekorációval, faliképekkel és illatgyertyákkal. Ezekkel a színes „foltokkal” a semleges alapbútorokat pillanatok alatt fel lehet dobni. Arról nem is beszélve, hogy például a málna-vagy korallszín, a türkiz és kék milyen feltűnő egy ingatlanfotón! Egyből kitűnik a többi közül!

 

vidám színek

 

Zöld növények

 

Elég egy-két szobanövény és a helyiség rögtön életre kel! Használd ezt ki és frissítsd fel lakásod néhány friss zöld növénnyel. De vigyázz, a kevesebb több! Inkább válassz egy nagyobb, hangsúlyos, élénkzöld növényt, ami vonzza tekintetet, mint sok apróságot, ami rendetlenség hangulatát keltheti.

 

 

Új függönyök

 

Egy helyiség a textilektől lesz otthonos. Ha el akarod adni a lakásod, cseréld le elhasználódott, esetleg megkopott függönyöd egy új készfüggönyre. Kiadásnak minimális, a lakásodon pedig rengeteget dob.

Ha lecserélted a díszpárnákat, egészítsd ki őket színben harmonizáló dekorfüggönnyel! Hidd el, szinte fillérekből teljesen meg fog változni a helyiség hangulata. Csak arra vigyázz, nehogy visszaszeress a lakásodba! 😊

 

Színes dekorációk, kiegészítők

 

Ha eladásra készíted fel a lakásod, rukkolj elő némi új dekorációval. Nem kell nagy dolgokra gondolni, elég egy-két kisebb műnövény színes vázákban, kisebb-nagyobb gyertyák, esetleg egy új falikép és máris egy felfrissült, megújult, otthonos lakást kínálsz megvételre. Mutasd mega vevődnek, neki is milyen klassz lesz ott élnie és máris nyert ügyed van!

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, látogasd meg a Facebook-oldalamat is, ahol még több fotóval, érdekes cikkel várlak sok szeretettel!