Bizonyára Te is felkaptad a fejed, hogyan lehet egy gyerekbútor egyszerre ökotudatos, környezetkímélő, kreatív ugyanakkor költséghatékony?

 

Úgy, hogy átgondolt, régóta fennálló és fenntartható fejlődést képviselő gyártói manufaktúra eredménye.

 

Egy olyan dán családi vállalkozásból származik, ami 1924 óta gyárt helyi (észak-európai) lassú növésű fából készülő gyerekbútorokat.  Gyártóüzemükben kizárólag szélerőművekből származó energiával dolgoznak és a feldolgozott, magas minőségű faanyagot a biztonság érdekében környezetbarát, vízbázisú anyagokkal vonják be. Minden terméküket áthatja a minőség iránti elkötelezettség, a skandináv bútorgyártó tapasztalat, a praktikus gondolkodás, de elsősorban az a szándék, hogy a gyermekek álmait valósággá váltsák.

 

Termékfejlesztésüknél elsődleges kulcsszavak a minőség, a biztonság, a kreativitás és a fenntarthatóság.

 

Egy olyan gyerekbútorcsaládról van szó, ami a környezettudatosság mellett kreatív megoldásai miatt 2 éves kortól egészen fiatal felnőttkorig használható, anélkül, hogy váltani kellene másik bútorra.

 

LIMETIME, azaz egy életre szólóan!

 

És valóban, van-e még egy olyan bútorcsalád, amelynek az ágya négyféleképpen alakítható, a gyerekkel együtt nőve?

2 éves kortól házikósan tetővel, baldachinnal és leesésgátlóval…

             

 

5-7 éves kortól alá szerelhető pótágyakkal vagy tárolókkal…

 

     

 

8 éves kortól megemelve, alatta kuckósítva…

 

     

 

Majd 11 éves kortól klasszikus ágyként, kiegészítőkkel, színekkel szabadon variálhatóan…

 

     

 

Vagy ismersz olyan gyerekágyat, amely különböző elemekkel variálva hol többfunkciós galériaággyá, hol rengeteg tárolóhelyet magába foglaló emeletes ággyá bővíthető, maximálisan kihasználva, ha kevés a rendelkezésre álló hely?

     

 

Van-e még egy olyan megoldás, amely annyiféle házikó építését teszi lehetővé, amit szinte el sem tudsz képzelni?

           

 

Ismerd meg jobban a LIFETIME családi bútorait, ha biztonságos, egészséges, ökotudatos és kreatív környezetet szeretnél gyermekednek! Ha segítségre van szükséged, melyik bútor a legideálisabb választás, keress meg, szívesen segítek!