Mikor kezdődik valójában egy ingatlan eladása? Amikor meghirdeted vagy amikor meghozod a döntést?

 

Ebből a történetből megismerheted, hogy a megbízómmal milyen úton mentünk végig az eladási szándék megszületésétől a lakás meghirdetéséig és mi volt a kulcsa a sikeres eladásnak! 

 

 

Miért volt különleges az eset?

 

Egy hévízi ingatlan eladása volt a feladat. Az ingatlan nem nyaraló, inkább lakóingatlan volt,  mert Hévíz lakóövezetében, a Tófürdőtől viszonylag távol helyezkedett el. 

 

A probléma ott volt, hogy a tulajdonost családi és érzelmi szálak fűzték a lakáshoz, holott racionálisan tudta, hogy kihasználatlansága miatt meg kell válnia tőle. 

 

Többször is találkoztam vele, beszélgettünk, konzultáltunk, hogyan készítsük fel a legjobban az ingatlant az eladásra. 

 

A konzultációk során kiderült, hogy a döntéshez komoly érzelmi kötődések társultak, amiket először átbeszéltünk és letisztáztunk. Ezután következtek a felkészítés szakmai részei.

 

Kérésére először kielemeztem a helyi ingatlanpiaci kínálatot és meghatároztam, hogy a lakás adottságai alapján ki lesz az ideális vevő. 

A vevői célcsoport igényei és elvárásai szerint készítettem el a 3D látványterveket, ahol modern bútorokkal rendeztem be a nappalit és az erkély “bebútorozásával” bemutattam egy elérhető életérzést.
Végül megírtam a hirdetés szövegét és alaprajzokat is tettem hozzá. 

 

Meg is jött az eredmény!

 

A hirdetés megjelenésétől számított 1 hét múlva(!) megjött az a gyakorlatilag alku nélküli ajánlat, amit a tulajdonos elfogadott és még aznap megtörtént az előszerződés.

 

A vevő kimondottan hálás volt a bútorozási ötletekért, amiket kapott a látványterveken, illetve a részletes hirdetési szövegért, hiszen nem maradt semmi kérdése, mindenre választ kapott már a leírásban!

 

Mitől volt sikeres ez a történet?

 

Egy érzelmi hullámvasúttal tarkított ingatlanszakmai folyamatot menedzseltem le, ami az eladáson túl attól volt eredményes, hogy az elejétől a végéig meg volt tervezve, rendszerve volt foglalva és minden lépése a megbízómmal együtt, átláthatóan működött. 

 

A siker bizonyítéka továbbá, hogy az  ügyfelem azóta már a vételár újbóli befektetésére is kért tőlem tanácsokat.:-)

 

Ha Te is úgy érzed, hogy a gyors eladás érdekében nemcsak szakmai segítséget szeretnél, hanem érzelmi támogatásra is szükséged van, keress meg bátran, örömmel segítek! 

Kérj egy INGYENES ONLINE 30 perces KONZULTÁCIÓT és megbeszéljük, mire van pontosan szükséged és miben tudok Neked a legjobban segíteni 🙂