Mindig azt mondom, hogy ahhoz, hogy gyorsan eladd, meg kell mutatnod a vevőnek, milyen lehetőségeket nyújt SZÁMÁRA a lakásod. Más szavakkal, ha mihamarabb el akarod adni, segíts neki elképzelni az életét a lakásban 🙂

 

Engedj meg egy sztorit ezzel kapcsolatban.
A minap egy ügyfelem családi házának eladásához kérte a segítségem.
A ház 3 szintes, az alagsorban (ami tulajdonképpen a földszint) hatalmas üres helyiséggel, ami eredetileg garázsnak készült, de nem annak használták. A tulajdonosok egy házi konditermet alakítottak ki belőle, ahol a sporteszközökön kívül zuhanyzó és jakuzzi volt.

Azóta már kiköltöztek a lakásból, üresen kínálták eladásra, tehát adta magát, hogy mutassuk meg a vevőnek, hogyan lesz otthoni wellness az alagsorból!

 

 

Ha Te is üresen kínálod a lakásod, keress meg és segítek megmutatni a vevődnek azt az életérzést, amit ő a csupasz falakból egyedül nem látna meg!

Vizualizáld ezt az élményt, keltsd fel az érdeklődését és így add el gyorsabban a lakásod!

 

 

Ha tetszett a cikk és kérdésed merült fel, ne habozz, hanem foglalj időpontot itt egy INGYENES 30 perces telefonos konzultációra! Egy kötetlen beszélgetés keretében kiderítjük, mire van szükséged ahhoz, hogy akár néhány hét alatt eladd a lakásod!