Hogyan add el profin a családi házad?

Családi ház eladás előtti felkészítése optikai tuninggal
2019-05-21
Építés alatt álló ingatlan eladása 3D látványtervekkel
2019-06-12

Hogyan add el profin a családi házad?

 

Röviden: Felkészítve.

Hosszabban: Ahhoz, hogy profin eladd el a házad, készülj fel és készítsd fel az ingatlanod is az eladásra! Hogy hogyan is tedd ezt, megtudod ebből a cikkből.

 

Egy kedves ügyfelem háza eladóvá vált. Már nem lakott ott a családjával, de néhány alapbútor még ott maradt. Így a nagyon komoly értéket képviselő családi ház inkább egy élettelen ingatlanra, mintsem egy élményekkel teli élet lehetőségét magában hordozó családi otthonra emlékeztetett. Sajnos ez meg is mutatkozott a ház iránti érdeklődésben, így felkért, hogy tegyünk valamit a vevők figyelmének felkeltése érdekében.

 

Adott tehát egy nem lakott, de részben bútorozott, kitűnő állapotú ingatlan, ami vevőjére vár. Arra a vevőre, aki részese akar lenni annak a békességnek és boldogságnak,  amit ez a kétszintes, 4 szobás családi ház a hozzá tartozó hatalmas terasszal és gondozott kerttel nyújt.

 

El kell érni, hogy a vevő figyelmét felkeltse a lakás, el tudja ott képzelni az életét. Erre tökéletes megoldás a RAPID STAGING, amikor a meglévő bútorokat „felöltöztetjük”, a lakást élettel töltjük meg. Színekkel hangulatot teremtünk és inspirációkat nyújtunk a lehetséges berendezésre.

Az emberek túlnyomó többsége ugyanis nem látja meg az üres vagy részben üres térben a bútorok elrendezését és csak azt tudja elképzelni, amit valóban maga előtt lát. Ezért rendezzük be teljesen a lakást, hogy a saját szemével láthassa azt, ezzel segítjük a döntéshozásban.

 

A Rapid Staging egy optikai tuning, az ingatlan gyorsított felkészítése. Nem költünk drága új bútorokra, a meglévő alapból turbózzuk fel a látványt. A meglévő berendezés adja a kiindulópontot, ezt egészítjük ki vele harmonizáló színekkel és hozzá illő kiegészítőkkel.

Megmutatjuk a funkciókat, és ahol hiányzik, pótoljuk a bútorokat. Például itt bemutatjuk, milyen kitűnő adottságú ez a hall a közös kávézásra, olvasásra. Berendezzük tehát a sarkot, hogy ne a vevőnek kelljen kitalálnia ezt a megoldást, hanem készen kapja az ötletet.

 

           

 

 

A staging előtt listát készítettem a tulajdonosoknak, hogyan készüljenek fel, illetve milyen bútorokat kellene átrendezni, egyik helyiségből a másikba átvinni. Így „készült” a hálószoba, két másik helyiségből vitték át a heverőket és tolták össze franciaágynak a tulajdonosok. A többi már az én dolgom volt….

 

           

 

A nappali-étkező a lakás központi helyisége volt. Minden adottsága rendelkezésre állt ahhoz, hogy a legjobbat hozzuk ki belőle. Nagy terek, ízléses alapberendezés, csak az az érzés hiányzott, hogy JÓ ITT LENNI! A helyiség stílusához igazított díszpárnákkal, virágokkal, könyvekkel életet vittünk a helyiségbe, otthonossá tettük, érzelmeket ébresztettünk.

 

          

 

A lakás felkészítése során nagy hangsúlyt kap a jó értelemben vett érzelmi befolyásolás. A vásárlót az érzelmei vezérlik (bizonyított tény), így egy szépen, harmonikusan berendezett és megfelelő fényekkel megvilágított helyiség látványa pozitív érzéseket kelt benne, jól érzi ott magát és szívesen visszatérne ide.

 

Az érzelmekre való ráhatás a terasz berendezésekor is tudatos. Ki ne kapna kedvet, hogy egy szép nyári vasárnapon a hatalmas napsütötte teraszon a családja körében költse el a reggelijét? Ha felébresztjük a vevőben ezt a vágyat, azután már el is szeretné érni, meg is akarja kapni azt, így egyre erősödik benne az eladó ház birtoklásának vágya. Ekkorra eluralkodnak benne a pozitív érzések, kellemes benyomások, amit még egy előzőleg lefőzött kávé illatával lehet erősíteni…

 

           

 

A Rapid Staging, az ingatlan eladás előtti tudatos felkészítése ezzel éri el a célját.  Segít a vevőnek elképzelni a majdan ott zajló életet, inspirációt és kedvet ad neki a berendezésre, azaz elősegíti a vásárlási döntését.

 

Gondolj csak bele…ha egy üzlet polcán egymás mellett látsz egy silányan kínált vagy egy  étvágygerjesztő, hívogató csomagolású terméket…Te melyiket veszed meg???

 

 

Még több képet találsz ITT A GALÉRIÁBAN

 

Ha tetszett a cikk és szeretnél többet megtudni és még több képet látni az eladás előtti felkészítésről, szeretettel várlak Facebook-oldalamon is. Ha követni kezded, azonnal megkapod a friss bejegyzéseket, fotókat, videókat. 🙂

 

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

három × 3 =