Ismerd meg most a home staging titkait – avagy lakáseladás varázsütésre!

Hogyan engedd el eladó lakásod, ha érzelmileg kötődsz hozzá?
2018-11-29
Ezzel az 5 filléres tavaszi tippel gyorsan eladod a lakásod
2019-03-18

Ismerd meg most a home staging titkait – avagy lakáseladás varázsütésre!

 

Ismered azt az érzést, amikor meghirdeted a lakásod, várod a vevőt, de érdeklődő nem jelentkezik. Az idő telik, semmi nem történik. Egyre sürgetőbbé válik az eladás, mert tovább kell lépned és fizetési kötelezettséged van. Ideges vagy és minden egyes nappal rosszabb a helyzet.

Mit tudsz ilyenkor tenni? Van segítség egyáltalán?

 

Igen, a megoldás a kezedben van, csak élned kell vele!

 

Észre kell venned azt a lehetőséget, ami a szemed előtt van, csak még nem tudsz róla, hogy létezik, vagy hallottál már róla, de nem tudtad, hogy ez Számodra is a megoldást jelenti!

 

 

Mennyivel szebb lenne az életed, ha nem kellene idegeskedned a lakáseladásod miatt, mert a hirdetésed feladása után jelentkezne néhány komoly érdeklődő, aki dícséri a lakásod és minden információ rendelkezésére áll, ami érdekli. Már csak meg akarja nézni a lakásodat és hamarosan vételi ajánlatot is tesz. Ha válogatsz az ajánlatok között, mert annak adod el, aki alku nélküli ajánlatot ad!

 

És mindez nem tündérmese, hanem a home staging ereje!

 

A home staging, – azaz a lakás tudatos felkészítése az eladás előtt – olyan varázslat, aminek a pálcája a Te kezedben van! Mindössze annyit kell tudnod, hol van az a bizonyos pálca…

 

Egy interaktív Tudásesten, ahol megismered a sikeres lakáseladás rejtelmeit, praktikáit és jól bevált módszereit!

 

Segítséget kapsz ahhoz, hogy mit tegyél, ha sürgős az eladás…mit tegyél, ha kötődsz a lakásodhoz és milyen módszer segít az elengedésben… tudni fogod, kik lesznek a vevőid és miért éppen ők akarják megvenni az ingatlanod…

 

Ha azt is tudni akarod, hogyan árazd be pontosan a lakásod, hogyan keltsd fel a vevő figyelmét, és milyen módszerek vannak, ha üres lakást kínálsz eladásra, akkor gyere el Te is az „Így add el profin a lakásod!” Tudásestre és varázsütésre eladod a lakásod!

 

Jelentkezz most a 3 órás esti programra, ahol a Tudást workshop formájában kapod meg. Hozz magaddal papírt és tollat, mert garantáltan sok érdekességgel és újdonsággal fogsz gazdagodni!

 

Kattints egyszerűen ide: https://bit.ly/2LePrGw

 

Sikeres lakáseladást kívánok!

 

Ha szeretnéd egybegyűjtve megtudni a home staging titkokat, iratkozz fel hírlevelemre, és  azonnal megküldöm Neked AJÁNDÉKBA a 9+1 HOME STAGING E-BOOKOT!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhat + nyolc =