Ismered a titkát, hogyan lehet néhány régi bútorral is hangulatos szobát varázsolni?

Hogyan lehet eladhatóvá tenni egy átlagos polgári lakást 2 óra alatt?
2018-09-14
Néhány régi bútorból hangulatos otthont?
2018-09-20

Ismered a titkát, hogyan lehet néhány régi bútorral is hangulatos szobát varázsolni?

 

Megbízóm belvárosi garzonját szeretné minél gyorsabban értékesíteni, ezért felkért, hogy mutassam be és emeljem ki a lakásban rejlő szépségeket és értékeket. Varázsoljak belőle egy hangulatos otthont, amitől a vevők beleszeretnek az ingatlanba.

 

A lakás részben felújított, legvonzóbb helyisége az egy légtérben lévő hall és nappali. Berendezése hiányos, mindössze egy hatalmas ágyból, két szekrényből, két fotelből és egy asztalkából áll. A biedermeier bútorok korábban szebb napokat láttak, de még mindig nagyon impozánsak és klasszikus eleganciát sugallnak.

 

Mit lehet kezdeni tehát egy már fényét vesztett, de rendkívül értékes ingatlannal és annak meglévő berendezésével?

 

Fel kell frissíteni és életet kell vinni a kopottas enteriőrbe élénk színű textilek, finom bájt sugárzó dísztárgyak, virágok és dekorációs színek vegyítésével!

 

A lakásba lépve az ember szinte rögtön a hallban találja magát, a csiszolt és lakkozott parkettán csodálatosan visszatükröződik a napfény... Már csak az otthonosság hiányzik belőle…

 

 

A hall berendezéséből hiányzik az élet, szinte várja az az inspirációt, hogy megmutassuk, mit lehet itt csinálni…például egy jót kávézni, beszélgetni vagy a barátokkal kártyázni…

 

A nappali meghatározó eleme a hatalmas ágy, ami önmagában egy robosztus tárgy, azonban díszpárnákkal, puha textilekkel felöltöztetve, pasztell színű virágokkal új életre kel.

 

Az alaprajz lehetővé teszi, hogy a nappaliban lévő, ablak előtti kisebb beugrót is kihasználjuk. Egy hangulatos olvasósarkot alakítok ki, amivel azt személtetem, hogy kis helyen is kényelmesen kialakítható egy asztalka egy viszonylag nagyméretű fotellel. Ezzel teret adunk a leendő tulajdonos fantáziájának, aki ezáltal el tudja képzelni az adott helyből kialakítható saját életstílusát.

 

A staginggel az a célunk valósul meg, hogy a lakás előnyös adottságainak a kiemelésével a vevő meglátja a lehetőségeket, ötletekhez és inspirációkhoz jut, beleszeret a kellemes látványba, így az  érzelmeire hatva nagyobb eséllyel ezt az ingatlant fogja választani magának!

 

 

Ha tetszett a bejegyzés, még több képért kattints A GALÉRIÁBA!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

15 + 3 =