Mi az a módszer, amivel a legjobb árat megkapod a lakásodért?

Pörög a piac, mégsem tudod eladni a lakásod?
2018-06-04
Ne az életed, hanem a lakásod mutasd a vevőnek!
2018-06-11

Mi az a módszer, amivel a legjobb árat megkapod a lakásodért?

Ne az életed, hanem a lakásod mutasd a vevőnek!

 

Biztosan te is vártad már ezt a cikket, hiszen ígértem az előzőben, hogy megmutatom a módszert, amivel MÁSKÉPP adod el az ingatlanod!!

 

Korábban teljesen hétköznapi volt, ha egy lakást vacsora előtt/után/közben, ruhaszárítóval, elől hagyott táskákkal, alvó nagypapával együtt mutattak be. Sajnos ez volt jellemző, ez volt elfogadott.

Szerencsére ma már egyre több igényesen bemutatott lakás közül lehet választani, ezért nem engedhetjük meg magunknak, hogy felkészületlenül adjuk el az ingatlant!
Ha a vevő saját célra keres lakást, számára a letisztult, rendezett és átlátható lakás értékesebb!  Így az az eladó kerül (verseny) előnybe, aki a meghirdetett árért igényes ingatlant kínál!

 

Ugye mennyivel jobban esik a kávé egy finom illatú, tiszta konyhában?

Milyen jót tesz a lelkünknek, ha a hálószoba rendetlenség helyett meghittséget nyújt?

A fürdőszoba pedig a fogkefék és a tusfürdők látványa helyett wellness-érzést áraszt?

 

Hiszem, hogy nagyon sok tulajdonosnak/ingatlanosnak meg lehet könnyíteni az életét azzal, ha a lakása alaposan fel van készítve az eladásra! Mert az átlagnál sokkal hamarabb megtalálja vevőjét!

Az ingatlanhirdetések böngészése közben nagyon sok olyan lakással találkozom, amit biztosan nem vennék meg, mert zsúfolt, rendezetlen és gondozatlan benyomást kelt.

Ezért határoztam el, hogy minél több embernek szeretnék segíteni azzal, hogy lakott ingatlanából a maximumot kihozva, a lehető legjobban el tudja adni!

Minden ingatlan más, ezért egyedileg kell megvizsgálni, hogy mi az a legmagasabb ár, amit kategóriájában a lakástuninggal, a Rapid Staging módszerével el lehet érni.

 

A Rapid Staginggel ugyanis a lakott lakás vonzóvá, megnyerővé válik, így még rövidebb idő alatt elkel!

Az átalakítás a tulajdonos saját bútoraival történik, így nem kell gondoskodnia drága új bútorokról, kiegészítőkről.

Egy lakott lakásban az évek során felhalmozódnak a bútorok, így jóval több van belőlük, mint amennyire igazán szükség van. Ha a felesleges bútorok kikerülnek, a tér szellősebb, átláthatóbb lesz. Sok tulajdonos az átalakítás után jobban érezte magát az eladó lakásában, mint korábban! Sőt, olyan is volt, aki beleszeretett és már nem akarta eladni !

A Rapid Staging mindössze 2 órát vesz igénybe, a helyszínen ennyi idő alatt kelendővé változik a lakás!  Tökéletes megoldás, ha a tulajdonos elfoglalt, de gyorsan, hatékonyan a legtöbbet szeretné kihozni a lakásából!

Elenyésző költséggel jár, akár már egy családi vacsora árából elérhető, megspórolva rengeteg felesleges macerát a komoly szándék nélküli lakásturistákkal, alkudozókkal…

 

A Rapid Stagingről még nagyon sokat fogok mesélni, ha érdekelnek a további részletek, néhány napon belül helyiségről helyiségre bemutatok egy gyorstuningolt lakást!

Ha pedig addig nem tudsz várni, nézd meg FB-oldalamat és csatlakozz az „Eladó a lakásod? Hasznos infók, tippek, ötletek” csoporthoz, ahol még számtalan érdekességről olvashatsz!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

egy + 13 =