Ne az életed, hanem a lakásod mutasd a vevőnek!

Mi az a módszer, amivel a legjobb árat megkapod a lakásodért?
2018-06-07
Hogyan tettem lélegzetelállítóvá egy luxuslakást? – avagy így hozd ki a maximumot kiadó lakásodból!
2018-08-09

Ne az életed, hanem a lakásod mutasd a vevőnek! Aztán gyorsan kezdd el tervezni, hova költözöl…

 

Itt az ideje összefoglalnunk, mit tudunk a Rapid stagingről.

 

Tudod már, hogy lakásodat a jobb eladhatóság érdekében fel kell készíteni az eladás előtt.

 

Tisztában vagy vele, hogy vonzóbbá és kelendőbbé válik a lakásod, ha azt nem a napi rutin közben, a családi élet kellős közepén, hanem a legszebb arcát bemutatva, az előnyeit kiemelve mutatjuk be.  Megújítjuk, felfrissítjük a lakásod annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozd ki az eladásból!

 

A  meglévő bútoraiddal és berendezési tárgyaiddal hangoljuk át a lakásod úgy, hogy nem az életed, hanem a lakásod mutatjuk meg a vevőnek!

 

 

Eltesszük a személyes tárgyaidat, hogy azok megmaradjanak a Te privát szférádnak és elrakjuk szem elől a használati tárgyakat is, hogy a vevőt a lakásnézéskor ne a házimunkára emlékeztessük. Persze ezek ideiglenesen történnek, először a fotózás idejére, de ne aggódj, azt is megtudod, hogyan állíthatod Te magad is vissza könnyűszerrel ezt az állapotot, ha jön az érdeklődő. Hiszen neki azt kell látnia a valóságban is, amit a fotókon lát!

 

 

Elpakolunk minden olyan dísztárgyat is, ami zsúfolt hatást kelt, csak az eladást segítő dekorációkat hagyjuk elől.  Kellemes hangulatot keltünk egy vendégváró terítékkel az étkezőasztalon, néhány fűszernövénnyel a konyhapulton, vagy puha törölközőkkel a fürdőben…

 

 

Ha nincs időd foglalkozni az eladással, de tisztában vagy azzal, mennyire hasznos a felkészítés, akkor a Rapid staginggel az otthonod mindössze 2 óra alatt szellős és átlátható lesz! Letisztultság és rendezettség lesz jellemző!

 

Mindezt egy családi vacsora áráért!
A lakásod árának töredékéért megnyered ugyanis a lehetőségét annak, hogy akár néhány napon belül eladod a lakásod és mihamarabb továbbléphetsz terveid megvalósítása felé!

 

Kezdd el tervezni, hova költözöl…

 

Hamarosan megmutatom,  hogyan  lehet Neked 2 óra alatt letisztult és elbűvölő az eladó lakásod a Rapid staging segítségével!

Ha pedig addig nem tudsz várni, nézd meg FB-oldalamat és csatlakozz az „Eladó a lakásod? Hasznos infók, tippek, ötletek” csoporthoz, ahol még számtalan érdekességről olvashatsz!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tíz − 7 =