Oszlop van a hálóban? Miért ne? Tervezzük meg az összképet látványtervvel!

Ezek a látványtervek adták el a bútorozatlan felújítandó panellakást
2018-10-15
Látványterveim üres vagy felújítandó lakásokhoz
2018-11-19

Oszlop van a hálóban? Miért ne? Tervezzük meg az összképet látványtervvel!

 

Egy kedves fiatal hölgy keresett meg a minap.

Az a problémája, hogy a felújított lakásban a funkciók áthelyezése után a hálószobában egy vastag, robosztus oszlop áll, amit sajnos nem lehet eltávolítani építészeti szerepe miatt.

Tisztában van vele, hogy az eladáskor ez komoly versenyhátrányt jelent, mert milliókat veszíthet az árból, rosszabb esetben sokáig árulhatja, mire elkel.

A segítségemet kérte, mit lehet kezdeni ezzel a helyzettel?

Sajnos az oszlopot valóban nem lehet kivenni, de ha már ott van, fordítsuk előnyünkre a hátrányt! Mutassuk meg a vevőnek, hogy lehet berendezni a hálószobát, segítsük őt ötletekkel, hogy el tudja képzelni a berendezést!

Tudjuk, hogy az emberek nagy része nehezen tudja elképzelni az üres tereket bebútorozva, és az is igaz, hogy az üres helyiség optikailag kisebbnek hat, mint berendezve.

Ezért azt javasoltam, hogy készítek neki látványterveket, amiben megmutatom a helyiség valódi méreteit, mit lehet belőle kihozni és hogy fog mutatni a végeredmény, ha a vevő meg is valósítja azt.

A szoba alaprajza szerint beterveztem a bútorokat, figyelembe véve az ideális vevő elvárásait és különösen a meglévő oszlopot! ?

A melegszürkére hangolt falszín mellé – a lakás többi helyiségéhez igazodva – fekete és fehér alapszíneket választottam, kiegészítésül pedig a királykék és sárga kombinációval dobtam fel a dekorációt.

A tulajdonos hölgynek tetszik a megoldás, reméljük, a vevő is izgalmasnak találja majd!

 

 

 

Ha tetszik a cikk, Facebook-oldalamon még több hasznos és érdekes dolgot találsz, illetve várlak szeretettel az “Eladó a lakásod? hasznos infók, tippek, ötletek Fb-csoportban is!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

1 + 8 =