Szolgáltatásaim

Mit jelent a virtuális staging? Miért jó a 3D látványtervezés?

 

A virtuális staging azt jelenti, hogy az eladó lakást valós bútorozás helyett 3D látványtervekkel mutatjuk be a vevőknek. 

A 3D látványtervek figyelemfelkeltőek, vonzóak, ezáltal kiemelkednek az ingatlan kínálatból.
Ugyanazt a “wow” hatást elérik, mint a fotók, mert láttatják az eladásra kínált lakás előnyeit és hogy mit nyer vele a vevő, ha megveszi.

A 3D látványtervek méretarányosak és élethűek, a virtuális berendezés pedig a home staging elvei alapján készül, azaz letisztult, ugyanakkor egy hangulatos otthon képét adják vissza, mindezt költséghatékonyan

Kinek való a virtuális, 3D-s lakásfelkészítés?

 

A virtuális felkészítés elsősorban üres lakások eladóinak nyújt ideális megoldást, mert az emberek 90%-a nem, vagy nehezen látja az üres térben a lehetőségeket. 

Ha azonban a vevő csupasz falak helyett egy berendezett, vonzó, hangulatos otthont lát maga maga előtt, akkor már el tudja ott képzelni magát és meg meri vásárolni azt!

 

Ha felújítandó üres lakásod van, akkor azt mutasd meg, hogy a felújítás után mit lehet kihozni a lakásból!
A vevők ugyanis nem biztos, hogy látják azt az átalakítási lehetőséget, hogy mitől válik egy lelakott helyiségből gyönyörűen megújult, modern lakás.

 

 

Felújított vagy jó állapotú üres lakások esetében pedig az élhető, praktikus berendezést kell bemutatni, hiszen a bútorok nélkül nehéz érzékelni a terek méreteit és a helyiségek jól használható berendezését!

Mik az előnyei a virtuális home stagingnek a hagyományoshoz képest?

Gyorsabban piacra kerül a lakásod, hiszen a látványtervek akár egy héten belül elkészülnek!

Kényelmes, mert nem kell a bútorokat megvásárolnod, intézned a szállítást, bajlódnod az összeszereléssel, nem beszélve a tárolásukról, ha nem veszik meg!

Nincsenek földrajzi határok, bárhol is legyen az ingatlan, el lehet készíteni a látványterveket!

Milliókat spórolsz meg a hagyományos staginghez képest!

Hogyan működik a látványtervezés?

A 3D látványtervekhez a lakás méretezett alaprajzára, a nyílászárók méreteire és néhány fotóra van szükségem, hogy lássam pontosan a méreteket.
Ha tudod, ki lesz a lakás ideális vevője, akkor az ő elvárásai alapján dolgozom ki a terveket, ha nem, akkor én teszek rá javaslatot. 

Az előzetes egyeztetések alapján elkészítem a berendezés első verzióját, amit megküldök egyeztetésre, majd készre gyártom a képeket.

Mennyibe kerül?

A 3D látványtervek díja 69.000 Ft-tól (0% Áfa).

Piacelemzés, árazás

 

Ahhoz, hogy a lakásod eladási árát pontosan meg tudd határozni, tudnod kell, hogy milyen a kínálat, és a többi eladó lakáshoz képest milyen és mennyiért eladható a Te ingatlanod.

Ehhez egy objektív piaci összehasonlító elemzést készítek, amiből részletesen megismered, hogy reálisan mennyiért érdemes kínálnod a lakásod, hogy az gyorsan vevőre is találjon.

A piacelemzés díja 30.000 Ft (0% Áfa)

 

Hirdetés készítés

 

A lakásod meghirdetéséhez a képeken kívül szükséged van egy jó hirdetési szövegre és alaprajzra.

Ha kéred, szívesen elkészítem azt a hirdetési szöveget, amelyben minden releváns információ megtalálható a lakásodról.

Ezenkívül egy 2D-s méretezett és bútorozott alaprajzot is készítek a hirdetéshez.

A hirdetés készítés díja 15.000 Ft (0% Áfa).