SZOLGÁLTATÁSOK


Személyre szabott

SZOLGÁLTATÁSOK

3D LÁTVÁNYTERV KÉSZÍTÉS

Neked való, ha

 • meg akarod mutatni, mit lehet kihozni a lakásodból, ha
  – felújításra szorul és a vevőd nem látja benne a lehetőséget vagy
  – üres, ezért inspirációt és ötleteket mutatsz neki a lehetséges berendezésre

A 3D látványterv készítés díja 29.000 Ft-tól (0% Áfa).

RAPID STAGING

A Rapid Staging egy gyorsított felkészítés, optikai tuning, amikor lakott lakásodat 2 óra alatt eladhatóvá, piacképessé változtatom!

 • A Rapid Staging során szükség esetén átrendezem a bútorokat; sok esetben már az is elegendő, ha másképp vannak elrendezve a helyiségben.
 • Gyakran fordul elő, hogy a helyiség zsúfolt, ilyenkor el kell távolítani a felesleges tárgyakat, főleg a személyes holmikat, le kell tisztítani a tereket, hogy szellős, átlátható képet nyújtson.
 • Előfordul olyan is, amikor kevés bútor van a lakásban, azok nem illenek össze stílusban vagy színben. Ilyenkor „felöltöztetem” a lakást, dekorációkkal, dísztárgyakkal, kiegészítőkkel életet viszek a terekbe, hangulatos otthont teremtek.
 • A staging során a színek összehangolásával harmóniát teremtek a lakásban, helyiségenként vagy akár az egész lakáson egységes színvilágot végigvezetve.

A Rapid Staginget ajánlom, ha gyorsan szeretnél látványos eredményt elérni. Ezzel a módszerrel ugyanis 2 óra alatt vonzóvá, kelendővé teszem a lakott lakásod, úgy, hogy garantáltan nem „múzeumban” fogod érezni magad.

Hogy miért?

Mert azt is megmutatom, hogy tudod zökkenőmentesen élni a megszokott életed az eladásig, ugyanakkor könnyedén visszaállítani a fotózott állapotot, amikor jön a vevő.

A Rapid Staging díja 39.900 Ft, amely tartalmazza

 • felkészülést fotók alapján,
 • 2 órás optikai tuningot,
 • szükség esetén dekorációkat a fotózáshoz,
 • tanácsadást, hogyan éld mindennapjaid és mit tegyél, ha jön a vevő!

DEKORÁCIÓ VÁSÁRLÁS VAGY BÉRLÉS

A szükséges dekorációk, kiegészítők (lakástextíliák, dísztárgyak, hangulati elemek stb.) célja, hogy hangulatossá és otthonossá, összehangolttá tegye az eladó lakás képét.

Nem kell gondolkodnod azon, milyen dekoráció passzol a bútorokhoz, nem kell utánajárnod, beszerezned, mert most mindez házhoz jön! Ráadásul mivel minden a Te meglévő berendezésedhez van igazítva, ezért a következő lakásodba is viheted magával! A költsége így nem kiadás, hanem néhány 10 ezer forintnyi befektetés!

A dekorációkat lehetőséged van megvásárolni, vagy ha nincs rá tovább szükséged, akkor bérelned az eladás idejéig! Ha 30 napon belüli visszaadod őket, akkor értékének a 70%-át visszakapod! 60 napon belül a 60%-át és így tovább.

DIY STAGING

Szakmai útmutatás alapján csináld magad!

Akkor ajánlom, ha Te magad szeretnéd felkészíteni a lakásod az eladásra, de még bizonytalan vagy, hogy kezdj neki és mit is csinálj pontosan a sikeres eladás érdekében.

Elkészítem a lakásod piacelemzését és meghatározom, ki lesz az ideális célcsoportod, ki lesz a vevőd.

A piacelemzés alapján meghatározom a lakásod reális piaci árát, majd kidolgozom az eladási koncepciót, azaz milyen előnyöket emeljünk ki mind a felkészítés, mind a hirdetés során.
Egy csekklista alapján pontról pontra végigmegyünk minden helyiségen, közösen egyeztetünk, majd írásos útmutatást kapsz a berendezésre, az átrendezésre, a beszerzendő dekorációkra üzletlistával, árakkal, képekkel.

Ennek birtokában saját magad is sikeresen el tudod végezni a felkészítést!

A DIY Staging díja 89.900 Ft

HOME STAGING PROJEKT MENEDZSMENT

Akkor ajánlom, ha az ingatlanod felkészítését teljes egészében rám bízod, folyamatos egyeztetés mellett.

Díja minden esetben egyedi megállapodás alapján történik.